Meğer aşk yüzündenmiş neşesi

Haberin Devamı

Ünlüler Sirki’ni izlerken, Levent Kırca’nın haline açıkçası biraz şaşırmıştım. Yerinde duramıyor, sürekli sağa sola takılıyor, arkadaşlarına laf atıyor hatta arada maneje fırlayıp, birbirinden zorlu hareketleri bizzat kendisi yapmaya çalışıyordu. Levent Kırca’nın her halinden keyfinin ve neşesinin gayet yerinde olduğu anlaşılıyordu. Ekrana erken veda eden yarışma, onca hafta biraz da Kırca’nın tek kişilik o muhteşem şovu sayesinde yayında kalıyordu. Sonunda işin sırrı ortaya çıktı. Levent Kırca’ya bu müthiş enerjiyi veren, yaşadığı aşktı. Önceleri çıkan haberlere pek itibar etmedim. İçimden, bunca yıldan sonra yeni bir aşka yelken açmak zordur diye geçirdim. Ama geçen gün Kırca ekranda aşkını kendi ağzından anlatınca, “İşte budur” dedim. Aşk böyle bir mucizedir ve insana hangi yaşta olursa olsun kendisini 18’inde hissettirir.

*****

Üç yeni dizi birden başlıyor

Kanallar yavaş yavaş kışlık yapımlarını tatile gönderiyor. Yerlerine yepyeni diziler geliyor. Önümüzdeki günlerde, ekranlarda üç yeni yapım daha seyircisiyle buluşacak. İkisi Star ekranında yayınlanacak. İlk dizimizin adı Benden Baba Olmaz. “Annelik doğuştandır, babalık sonradan öğrenilir” sloganıyla yola çıkan Benden Baba Olmaz, boşandıktan sonra özgür ve deli dolu bir hayat yaşamaya başlayan Soner’in (Atılgan Gümüş) 7 yıllık ayrılıktan sonra çocuğuna bakmak zorunda kalışıyla değişen hayatını konu alıyor. Ve neresinden bakarsanız bakın, atv’nin yayından kalkan dizisi Erkekler Ağlamaz’ın havasını taşıyor. Senaryosunda Birol Güven’in imzası olması, diziye ayrı bir güç katıyor. İkinci dizimiz de yine Star ekranında yayınlanacak olan Yalan Dünya. Genç kızların sevgilisi Gökhan Özen’in başrolünde oynadığı dizi, birbirlerinden habersiz ikiz kardeşlerin öyküsünü anlatıyor. Ekranların üçüncü yapımı ise bir gençlik dizi olan Son Tercih. O da Show ekranında yayınlanmak için gün sayıyor.

*****

EKRANLARDA ortalık kan revan

İzleniyor ki iki kanal birden aynı gece, üstelik de prime-time’da kick-boks karşılaşmaları yayınlıyor. Pek bana göre değil ama bir çok arkadaşım bu maçları dört gözle bekliyor. FOX ekranındaki Best of K-1 2007’nin en iyi karşılaşmaları saat 21.45’te ekrana geliyor. Show’un maçları ise saat 20.00’de başlıyor. Show’daki karşılaşmalarda, Türkler, Rus kick-boks’çularla kapışıyor. Üstelik bizimkilerin arasında “dövüş makinası” Gürkan Özkan da yer alıyor. Dövüş kulübü tutkunları için bu gece müthiş maçlar var. Benim gibi bu sporu pek sevmeyenler ve özellikle de hanımları için de, Yabancı Damat’ın finali, Sıla, Hatırla Sevgili ve Ihlamurlar Altında gibi birbirinden iddialı diziler yayındalar.

*****

GÜNÜN SÖZÜ

İbrahim Tatlıses’in böyle güzel bir geceye 20 korumayla gelmesine anlam veremedim. Bir erkeğin etrafında sürekli erkeklerin olması dedikoduya yol açar! (Petek Dinçöz, Fox’taki Bizden Kaçmaz’da söyledi.)

GÜNÜN DİYALOĞU

BÜLENT ERSOY: Sevim, evde Orhan’la kavga eder gibi bağırmanı istiyorum. Böyle “Allah” olmaz...

ORHAN GENCEBAY: Ben ona Allah dedirtiyorum...

(Popstar Alaturka’dan.)

DİĞER YENİ YAZILAR