Gazete Vatan Logo

Melania yine reddetti!

ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'de uçaktan indikten sonra kırmızı halıda yürürken kameralara yansıyan 'reddedilme' görüntüleri hafızalardayken, çift arasında bir kriz de İtalya'da yaşandı.

Melania yine reddetti!

ABD Başkanı Donald Trump, çıktığı ilk yurtdışı gezisinin üçüncü ayağında, Vatikan ve İtalya'da resmi temaslarda bulunmak üzere başkent Roma'ya geldi. Trump ve eşi Melania Trump'ı, İtalya Dışişleri Bakanı Angelino Alfano, havaalanında karşıladı.

İtalya'da uçaktan inerken eşinin elini tutmak isteyen ABD Başkanı, bir kez daha reddedildi. Reddedilme görüntüleri kameralara yansıdı.

İsrail'deki görüntüler ise hala hafızalardan silinmiş değil. Trump çiftinin uçaktan indikten sonra kırmızı halıda yürürken kameralara yansıyan 'reddedilme' görüntüleri de, Trump'ın, eşinin elini tutmak istediği, eşinin ise Trump'ın elini ittiği yönünde yorumlanmıştı.

ARABİSTAN'DAKİ TÖRENİN İNTİKAMINI MI ALDI?
Melania Trump'ın, Suudi Arabistan'daki karşılama töreninde Trump'ın 5 metre kadar gerisinde tek başına yürümesi gündem olmuştu. First Lady'nin, o manzarada kendisiyle ilgilenmeyen ve yalnız bırakan eşine, İsrail'de bu hareketiyle tepki gösterdiği iddia edildi.

Haberin Devamı