Gazete Vatan Logo

Mehmetçiklere sıcacık hediye

Ankara’da Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği üyesi ve yüksek iş güvenliği uzmanı Emine Uğurlu’nun girişimiyle dernek bünyesinde yürütülen ‘Sıcacık yüreklerden Mehmetçik’e’ kampanyası Başkentin yanı sıra Denizli, Konya, Balıkesir ve Hatay başta olmak üzere birçok ilden destek gördü.

Mehmetçiklere sıcacık hediye

Kampanya çerçevesinde kadınların ördüğü 400 boyunluk ve atkı ile 800’ü aşkın çorap, 100 kar başlığı, 440 eldiven ve 88 bot toplandı. Uğurlu, her birinin içine not bırakılan paketleri askerlere hediye etmek üzere Hakkari’ye götürdü.

Malzemeler, Vali Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nun katıldığı programla Demirli Üs Bölgesi ve Zap Karakolu’nda görevli askerlere dağıtıldı. Uğurlu, hediye paketlerini askerlere verdiği sırada duygulu anlar yaşadı. Daha sonra üs bölgesi ve karakolda incelemelerde bulunan Vali Toprak, askerlerle sohbet ederek, çay içti.