15 bin aracı aynı platforma buluşturdu

İkame araçlarını kiralamaya yönlendiren Rigorent tüketiciye 1.5 dakika içinde yaklaşık 15 bin araç arasından rezervasyon imkanı sunmaya başladı.

15 bin aracı aynı platforma buluşturduAsistans şirketi Tur Assist’in bünyesindeki araç kiralama markası Rigorent yeni bir proje başlattı. Tur Assist Genel Müdürü Nevra Yener, projenin kurum içi girişimcilik inisiyatifi olarak küçük bir yatırımla hayata geçirildiğini ifade ederek şunları kaydetti:“İkame araç hizmetinden dolayı elimizde binlerce araçtan oluşan parkımız bulunuyor. Ancak bu araçlar arıza ya da kaza olmadığı durumlarda kullanılmıyor. Aaraç kiralama hizmeti veren markamız Rigorent bu potansiyeli kullanacak. 2019 itibariyle yaklaşık 2 bin kiralık araç ile verilen bu hizmetimizin temelini tedarikçi araç kiralama firmalarımızı destekleme amacı oluşturuyordu. Yeni projemiz ile araç sayımızı da artırarak tüketiciye önemli kolaylık sağladık.”

Özel ekip kuruldu

Kullanılmayan ikame araçları değerlendirmek için proje ekibi kurulduğunu vurgulayan Yener ,”Rigorentte kiralama sistemimizi tamamen yeniledik ve kolaylaştırdık. Rezervasyon süresi çok hızlandırdık. Yaklaşık 1,5 dakikadan önce işlem gerçekleşiyor. Tüketiciler tek bir sayfada tüm kiralama sürecini hızlı şekilde tamamlayabiliyor. En büyük sorun aracı alırken ya da teslim ederken yaşanıyor. Biz bu iki işlem için de ‘Vale’ çözümü sunuyoruz”dedi,

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR