Gazete Vatan Logo

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler...

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun kötüleşerek yoğun bakıma alındığı haberi gündemde çok fazla dikkat çekti. Sevenlerinin üzüntülü bir şekilde haber beklediği Mehmet Ali Erbil'in doktoru hangi açıklamalarda bulundu?

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler...

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Gündemde sıkça araştırılmaya başlanan Mehmet Ali Erbil'in hayatı hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.

MEHMET ALİ ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim” dedi.

MEHMET ALİ ERBİL'İN HAYATI HAKKINDA BİLGİLER

İstanbul 8 Şubat 1957 yılı doğumlu ünlü oyuncu Ankara Devler Konservatuarı mezunudur. Türkiye televizyonlarının sevilen şovmeni birçok film, dizi, tiyatro oyunu ve program da yer almıştır. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’nde eğitim alan Erbil, Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak En İyi Tiyatrocu Ödülü’ nü kazanmıştır.

Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan ünlü şovmen, TRT ekranlarında ‘’ Metronom’’ isimli eğlence programına başlayarak ilk televizyon hayatına adım atmıştır. O yıllarda tek kanal olan TRT ekranlarında yer alan Erbil, daha sonra özel kanalların yayına başlamasıyla Atv, Show Tv ve Kanal 6 kanallarında programlar yapmaya başlamıştır.
1985 yılında İlyas Salman ile baş rolü paylaştığı ‘’ Uyanıklar’’ isimli sinema filmi ile adından sıkça söz ettirmiştir. Eğlence programlarının vazgeçilmezi olan Mehmet Ali Erbil, film sonrasında Atv ekranların da yayınlanan ‘’ Ya Şundadır Ya Bunda’’ isimli programın sunuculuğunu yapmış fakat RTÜK kurallarına uymadığından program kaldırılmıştır. Bir süre televizyon programlarından uzak kalmıştır. Emel Sayın ile ‘’Aşkım Aşkım ’’ isimli dizide rol almıştır. Aynı şekilde döneminde ses getiren ‘’Tatlı Kaçıklar’’ dizisinde başrol oynamıştır. Daha sonra ‘’ Çarkıfelek’’ yarışma programının eğlenceli sunucusu olarak karşımıza çıkmıştır.
Sinemacı bir babamın çocuğu olduğundan birçok filmin seslendirmesini de yapmıştır. Kendi oynadığı sinema filmleri arasında ‘’ Kahpe Bizans’’ filmi döneminde çok ses getirmiş ve sevilerek izlenilmiştir. Komedi dünyasının en çok tercih edilen isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil hala Çarkıfelek programının sunuculuğunu yapmaktadır.
Özem hayatı ile de gündemde kalmayı başaran sunucu tüm beraberliklerini gözler önünde yaşamıştır. Ayrıca beş kez evlenmiş ve üç çocuk babasıdır.
Şov dünyasının sevilen isimlerinden bir olan Mehmet Ali Erbil renkli kişiliği ve komik mizacı ile yarışma programlarının en çok tercih edilen isimlerinden biridir. Sinema sektöründe de başarı sağlayan sunucu birçok alanda kendini ispatlamış ve Türk halkı tarafından kabul görmüş biridir.

Haberin Devamı