Gazete Vatan Logo

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölümde Mehmed'in kararı ne olacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İlk bölümüyle büyük ses getiren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam izlenebilecek.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölümde Mehmed'in kararı ne olacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Konusu ve oyuncularıyla büyük ilgi gören Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde yine heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. İşte detaylar...

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

Mehmed, yıllar önce tahttan indirildiği şehre bir kez daha Sultan olmaya gelmiştir. Edirne’de geçirdiği çocukluk yıllarına ait anılar bir karabasan gibi üzerine çöker. Bunun müsebbibi olarak gördüğü Çandarlı hakkında ne hüküm vereceğini düşünürken bir yandan da tahtta hak iddia eden Şehzade Orhan’ın peşine düşer.

Orhan, Bizans toprağına sığınınca bütün dengeler değişir. Osmanlı’yla Bizans savaşın eşiğine gelirken, Sultan Mehmed’in vereceği karar tarihin seyrini değiştirecektir.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şehzade Mehmed, babası Murad Han’ın vefatından sonra tahta çıkmak üzere Manisa’dan, Edirne’ye yola çıkar. Tahtın bir diğer adayı olan Şehzade Orhan ise bu sırada Konstantiniyye’dedir. İmparator Konstantinos, Şehzade Orhan’ı Osmanlı’nın başına geçirmek ister ve Edirne’ye gönderme kararı alır. Edirne’de onları bekleyen Çandarlı Halil Paşa’nın taht mücadelesinde kimi destekleyeceği Osmanlı’da yeni bir dönemin başlamasına yol açacaktır.

Haberin Devamı