Gazete Vatan Logo

MediaMarkt Türkiye’de 45’inci mağazasını açtı

MediaMarkt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Şirket, İstanbul’daki 15’inci, Türkiye’deki 49’uncu mağazasını Ümraniye’de hizmete açtı.

MediaMarkt Türkiye’de 45’inci mağazasını açtı

MedIaMarkt, Türkiye’nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olma hedefiyle mağaza yatırımlarına devam ediyor. Şirket, bu çerçevede 1 Haziran’da Ümraniye’de İstanbul’daki 15’inci, Türkiye’deki 49’uncu mağazasını hizmete açtı. Açılışı yoğun ilgiyle gerçekleştirilen mağazada açılışa özel yüzde 60’a varan indirim fırsatı sunuldu.

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “Müşterilerimizin beklenti ve görüşlerini merkeze alan vizyonumuz gereği, tüketicilerimiz nerede, nasıl alışveriş yapmak istiyorlarsa biz de orada oluyoruz. Bu sebeple MediaMarkt olarak tüketicilerimizin beklentilerine kulak vererek kentteki en yoğun caddelerden ikisine birden açılan kapılarıyla Ümraniye’deki 2’inci mağazamızı tüketicilerimizle buluşturduk. Rakipsiz fiyatlarımız, kaçırılmaz kampanyalarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile tüketicilerimizin yüzünü güldüreceğimize inanıyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.