Gazete Vatan Logo
Magazin Medcezir'de bu akşam her şey değişecek!

Medcezir'de bu akşam her şey değişecek!

Medcezir bu akşam yayınlanacak son bölümü ile hayranlarını şaşırtacak. Yaman ve Mira aşkı yeniden alevlenecek ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Bu akşam yayınlanacak son bölüm hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizde yer alan videoyu izleyebilirsiniz. Medcezir hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.

Medcezir'de Yaman ve Mira aşkı yeniden alevleniyor. Yaman, Mira'nın kalbini kazanmak için bir adım daha atıyor. Peki Yaman'ın ısrarları karşısında Mira ne yapacak? İşte Medcezir yeni bölümde yaşanacaklar

Yaman’ın kalbinden dökülen notalar Mira’nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira’nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

Okulda düzenlenecek olan dans gecesi herkesi ayrı ayrı nedenlerle heyecanlandırır. Mert Uzay’la rekabet içinde Eylül’ü etkilemek için yeni bir hazırlık içine girer ve planlarına Yaman’ı da dahil eder. Mert Uzay'a karşı büyük bir zaferin peşindedir...

Yaman ise Mira'nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira’ya saygılıdır. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmez. Düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira’ya çok yakın birinden yardım ister. Büyük gece büyük heyecanlar yaşanacaktır.

Yayın Günü: 28 Kasım Cuma

Yayın Saati: 20.30