Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

MEB Onaylı Bilgisayar Destekli Grafik Sertifikası İmkanları

KPSS Sınavına girilmiş olsa bile bir çok kadroda "M.E.B.'dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak" şartı aranmaktadır. Ayrıca MEB onaylı olduğu için sertifikalar, tüm resmi kurumlarda geçerlidir. Öğrencilerin mezuniyetleri ile verilen Bilgisayar Destekli Grafik Sertifikası özel kurumların ve devlet kurumlarının kabul etmesi zorunludur. Devlet memurluğu alım sınavlarında da geçerlidir. Bilgisayar İşletmenliği Eğitim Kursuna katılma koşulu olarak en az İlköğretim mezuniyeti aranmaktadır.

Dersleri, yer ve zaman problemi yaşamdan, ek birçok maliyetten kurtularak, teknolojinin verdiği imkânlarla çok makul bir maliyetle göreceksiniz.
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan özel izinlerle verilen online dersler sayesinde alınan sertifika ile getirdiklerini web sayfamızdan detaylı inceleyebilir, öğrenci danışmanınızın, formu doldurmanız ile size dönüşü neticesinde detayları birlikte belirleyebilirsiniz.
Bu branşta eğitim alanlar grafik ve fotoğraf alanında; grafik ve fotoğraf hizmetleri sunan firma ve kurumlarda, reklam ajanslarında, yayın kuruluşlarında ve benzeri yerlerde çalışabilirler.
Mezunlar Graifiker unvanı alırlar.

www.sertifikapress.com.tr