Gazete Vatan Logo

MEB E Okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi için e okul veli girişi yapılmalıdır. Ardından MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden bilgi sağlanması mümkündür.

MEB E Okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi

E okul portalının kullanıma sunulması ile birlikte e okul VBS veli bilgilendirme sistemi adı altında uygulama üzerinden bilgi alınması mümkündür. Vatandaşlarınkolay bir şekilde erişim sağlayacağı bu sistem üzerinden sizler de e okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi yapabilirsiniz. Giriş sonrasında ekranda açılacak olan menü sayesinde tüm işlemlerinizi yapacağınız gibi öğrencilerin takibini de gerçekleştirebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrencilerin okuldaki durumlarının yansıtıldığı ve bilgi girişi yapılarak sorgulama imkanının sunulduğu MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden yapacağınız işlemler doğrultusunda güncel bilgilere erişim sağlamanız mümkündür. Bu konuda öğrencilerin hangi dersten kaç puan aldığı, okuldaki başarı durumu, okula hangi günlerde gittiği e okul VBS veli bilgilendirme sistemi sonrasında görüntülenebilmektedir.

Vatandaşların büyük bir kısmı öğrenciler ile ilgili bilgi almak için e okul VBS veli bilgilendirme sistemi konusunda sorun yaşamaktadır. Fakat son derece basit bir ara yüz ile kullanıma sunulan ve öğrencilerin T.C. kimlik numaraları ile birlikte okul numaralarının kullanılarak giriş yapılabileceği e okul VBS veli bilgilendirme sistemi sayesinde ücretsiz olarak tüm bu imkanlara sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi için sadece bilgisayarlar üzerinden değil, akıllı cihazlarınız üzerinden de giriş işlemini yapmanız mümkündür. Bu bakımdan istediğiniz zaman bu konuda bilgi almak için MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi kullanılabilir.

Sadece veliler için değil öğrenciler için de e okul takip işlemlerinin yapılması için kolaylık sağlamaktadır. Öğrencilerin tüm derslerindeki geçmiş notlarına ulaşabileceği, güncel dönemde aldığı derslerdeki başarısını görebilmesi için e okulu kullanması ücretsiz olduğu için her zaman kolaylık sağlayarak bilgi sunacaktır. Sizler de öğrenciyseniz ya da öğrenci velisiyseniz belirtilen şekilde işlem yaparak okul durumu ile ilgili tüm detaylara erişim sağlanabilir.

Haberin Devamı