Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğretmen Girişi Ve Mebbis Giriş

E okul öğretmen girişi bölümüne sadece yetkili kişiler giriş yapabilmektedir. MEB e okul öğretmen girişi yapabilmeniz için gerekli detayları ve MEB e okul öğretmen girişi bilgileri haberin devamında.

MEB tarafından eğitimdeki kaliteyi arttırmak ve daha iyi bir şekilde eğitim hizmetlerini sunabilmek adına MEBBİS üzerinden çeşitli uygulama ve modüller geliştirilmektedir. Bu doğrultuda da meydana çıkan yeniliklerden birisi e okul projesidir. Öğrencilerin okuldaki durumlarının online olarak sunan e okul projesi sayesindeözellikle veliler tarafından bilgi edinilmesi çok daha kolay bir hale gelmiştir. Bu bakımdan tüm anne ve babalar, çocuklarının okuldaki durumlarını görmek adına e okul girişi yapması yeterli olacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

Yapılangiriş ile birlikte öğrenciler hakkında tüm detaylara ve eğitimdeki duruma göz atmak ve bilgi sahibi olmak mümkündür. Görüntülenen tüm bilgiler, öğretmen ve yöneticiler tarafından girilmiş resmi bilgilerdir ve öğrencilerin güncel bilgilerinin görüntülenebilmesi için düzenli olarak ilgili kişiler tarafından giriş yapılmaktadır.

E Okul Öğretmen Girişi

MEB e okul öğretmen girişi yaparak sisteme dâhil olan öğretmenler, not gibi bilgileri yönetim panelinden girebilmektedir. E okul öğretmen girişi yapmanız ve diğer detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için okul yönetimi ile görüşebilir ya da MEBBİS üzerinden yardım talebinde bulunabilirsiniz. Eokul öğretmen girişi yapmak için kişilerin öğretmen olması gerekmektedir. Öğretmen dışında yöneticiler de e okul yönetici paneline giriş yapabilmektedir. Fakat normal kişiler ya da öğrenciler e okul öğretmen girişi yapamamaktadır.

Haberin Devamı

MEB e okul öğretmen girişi yapıldıktan sonra normal e okul portalından farklı olarak yönetim paneli görüntülenmektedir. E okul öğretmen girişi sonrasında yönetim paneli üzerinden işlem yapacak öğretmenler öğrencilerin ders ve diğer notlarını girebilmektedir. Eokul öğretmen girişi ile girilen bilgiler sonrasında istenildiği zaman öğrenci ve velilerin online olarak sorgulama yaparak bilgi alabilmesi mümkündür. Bu açıdan herhangi bir sorun yaşamanıza gerek kalmadığı gibi istenildiği anda online olarak not ve devamsızlık bilgisine MEB güvencesi ile ulaşmanız mümkündür.

Haberin Devamı