Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğrenci Girişi İle Yapılan İşlemler

E okul öğrenci girişi yapılarak not bilgisi öğrenilebilir. MEB e okul öğrenci girişi detayları ve sistem üzerinden yapılan işlem detayları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

MEB E Okul Öğrenci Girişi İle Yapılan İşlemler

Öğrencilerin okuldaki durumlarını öğrenebileceği e okul, MEB tarafından geliştirilerek kullanıma sunulmuştur. Sürekli güncellenen e okul sayesinde öğrencilerin okuldaki durumlarını takip etmesi yararlı olmuştur. Sizler de bu konuda bilgi almak için e okul öğrenci girişi yapabilirsiniz. Yapacağınıze okul öğrenci girişi sonrasında okul ile ilgili istediğiniz bilgiler ekranda yer alacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E Okul Öğrenci Girişi

E okul öğrenci girişi için ek bir işlem yapmanıza girerek kalmadan e okul internet sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişsonrasında ekranda e okul öğrenci girişi için alan yer alacaktır. Yer alan giriş formunu doldurmanız ile birlikte e okul öğrenci girişi işlemleri tamamlanmış olacaktır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken nokta e okul öğrenci girişi için öğrencinin T.C. kimlik numarası ile şifresini kullanmasıdır. E okul öğrenci girişi için tüm öğrencilerin belirtilen bilgileri girmesi yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

Giriş yapıldıktan sonra ekranda detaylı bir şekilde sorgulama yapmanızı sağlayacak olan menü yer alacaktır. Menü üzerinden yapacağınız seçim ile birlikte öğrenci takibi yapılabilmektedir. Üstelik sadece öğrencilerdeğil, veliler de bu imkandan yararlanabilmektedir. Bu seçenekte velilerin öğrencilerin okuldaki numaralarını bilmesi ve şifre olarak numarasını kullanması gerekmektedir. Veliler giriş işlemlerini belirtildiği gibi yaptıktan sonra veliler de öğrencilerin okuldaki durumların takip ederek bilgi alabilmektedir.

Okul durumu ile ilgili bilgi alacak veliler istedikleri zaman belirtilenşekilde giriş yapması yeterli olacaktır. Ders notları, öğrencinin okuldaki genel durumu gibi tüm bilgiler e okulda dahil olduğu için sizler de belirtilen işlemleri yapmanız ile birlikte öğrencilerin detaylı durumunu görüntüleyebilirsiniz. Buözellikle okuldan kaçan ve bilgilerini paylaşmak istemeyen öğrenciler için oldukça yararlıdır. Bu sayede veliler herhangi bir bilgi talebinde bulunmaya gerek kalmadan online olarak istedikleri bilgilere erişebilir, öğrenci devamsızlık takibi dahi yapabilmektedir.

Haberin Devamı