Gazete Vatan Logo

Mayıs'ı Antmare'de geçirin!

Ant Yapı’nın Alaçatı’da hayata geçirdiği butik otelde huzurlu tatil imkanı

Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare; kısa tatil molalarınız ve Anneler Günü’ne özel kutlamalarınız için size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…

Güneşin kendini göstermesiyle şehrin kalabalığından yazlık mekanların huzurlu atmosferine kaçış başlıyor. Tarihi taş evleri ve dünyanın rüzgar sörfüne en elverişli plajlarıyla ünlü olan Alaçatı’da bulunan Antmare, Anneler Günü için annelerine özel sürpriz yapmak isteyenleri ve 19 Mayıs’ı da tatillerine ekleyerek hayatın koşuşturmasından biraz uzaklaşmak isteyenleri ağırlıyor.

Ant Yapı projeleri ve kampanyaları ve iletişim bilgileri

Ant Yapı’nın 2011 tarihinde popüler tatil mekanlarından Alaçatı’da hizmete açtığı 35 odalı Antmare; Ege Denizi’ne sıfır konumu, muhteşem manzarası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzuru yakalayabileceğiniz bir tatil imkanı sunuyor.

Güney Fransa’da St. Tropez yakınlarında bulunan Grimaud Köyü’ne özgü yöresel mimariden esinlenilerek inşa edilen otelin, tüm tasarımı doğal ahşap, lamine parke, taş ve mermerden oluşuyor. Her biri özenle tasarlanmış 35 odasıyla bir Alaçatı harikası olan Antmare'de deluxe ve loft suite odaların tümü deniz manzaralı. Otel içinde aynı zamanda hizmet veren lezzet dolu bir restoran, tam donanımlı fitness merkezi, kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, jakuzi keyfi ve spa merkezi bulunuyor.

Haberin Devamı

Antmare Butik Otel, İzmir Adnan Menderes Havaalanına 94 km, İzmir şehir merkezine 80 km, Alaçatı şehir merkezine ise 3 km uzaklıkta.