Gazete Vatan Logo

Maximoon'da Maksimum Prim!

Maximoon’dan konut alanlar 10 ayda % 33 kazandı

Esenyurt’unmerkezindeki nitelikli konut projesi ile adından söz ettiren YalçıntepeGroup,konforun ve lüksün adresi Maximoon’da büyük bir yatırım fırsatı sunuyor. Mayıs 2011’de satışa çıkan Maximoon’dan ev sahibi olanlar, henüz evlerine taşınmadan 10 ayda yüzde 33 prim kazandı. Merkezi lokasyonu ve konforlu yaşam standartları ile yüksek yatırım potansiyeline sahip olan proje, 2013 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 3+1’lerin tamamının satıldığı Maximoon’dan 88 bin TL’den başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmak mümkün.

Proje ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Çeşitli büyüklükte ve özellikte 1.560 konut içeren 8 konut bloğu, bir residence bloğu, 86 ticari birimden oluşan arasta tarzı alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanları ileMaximoon, Esenyurt’un nitelikli konut ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkıyor. Projede; 39-43 metrekare arasında stüdyo, 50 ila 68 metrekare arasında 1+1,101 ila 135 metrekare arasında 2+1 ve 181 metrekare 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.Maximoon’da stüdyolar 88 bin TL, 1+1’ler 101 bin TL, 2+1’ler 172 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1’lerin ise tamamı satıldı. Residence bloğunda ise 321 daire mevcut ve residence’ınkendine özel kapalı havuzu da var.

Haberin Devamı

Proje sayfamızı gördünüz mü?

Maximoon’un, Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400 metre, E5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta konumlandığını belirten YalçıntepeGroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, proje bünyesinde kaliteli konut birimleri, zengin ve iyi planlanmış spor tesisleri, sosyal yaşam alanları ve açık alışveriş merkezinin yer aldığını açıkladı. Yalçıntepe, MaximoonÇarşı adı verilecek alışveriş merkezinin, 86 mağazadan oluştuğunu ve AVM içinde bir hipermarketin de yer aldığını söyledi.
Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitnesscenter, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve SPA salonları yer alıyor. Proje; cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka gibi her türlü ihtiyaca yanıt veriyor.

Haberin Devamı

Maximoon’a 444 34 18 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.