Gazete Vatan Logo

Maximoon'da 5 altın fırsat!

Yalçıntepe Group'un kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON konutlarından ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık!

Maximoon'da 5 altın fırsat!

Yalçıntepe Group'un kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON konutlarından ev sahibi olmak isteyenler için düzenlediği kampanyada peşinatsız ev sahibi olma, peşin ödemede yüzde 12 indirim, yüzde sıfır faizle 60 aya kadar vade, ödeme planını birlikte oluşturma ve "peşinat sizden taksitleriniz kiracınızdan" imkanlarıyla benzersiz ödeme kolaylıkları sunuyor.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON yaşam merkezinden ev sahibi olmayı kolaylaştırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Yalçıntepe Group finansman sistemiyle vade farksız, kefilsiz, dosya masrafsız ev sahibi olma fırsatı ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

5 altın fırsat

Yalçıntepe Group'un 30 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olan "5 altın seçenek" kampanyasında peşin ödeme yapanlar yüzde 12 oranında indirimden yararlanıyor. 60 aya kadar yüzde sıfır faiz ve hiç peşinatsız ev sahibi olma imkanı ise kampanyanın diğer iki ayağını oluşturuyor. Ödeme planını Yalçıntepe Group ile birlikte kararlaştırmak ve "peşinatınız sizden, taksitleriniz kiracınızdan" imkanları da kampanyanın diğer kolaylıkları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Kaliteli bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerini zorlamadan konut satın alabilmeleri için her türlü kolaylığı sağladıklarını vurguluyor.

Yatırım için de cazip

Yatırım için de kazançlı bir proje olan MAXIMOON, yabancı yatırımcıların Beyoğlu ve Levent-Maslak hattından sonra en çok yatırım yaptıkları özel bir lokasyonda yer alıyor, hızla gelişen bir bölgede bulunmasının avantajıyla yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.