Gazete Vatan Logo

Maximoon 745 TL Taksit İçin Son Günler!

Maximoon'un yoğun ilgi gören "5 altın seçenekli" kampanyasında son günler

Maximoon 745 TL Taksit İçin Son Günler!

Yalçıntepe Group'un, kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON konutlarından ev sahibi olmak isteyenler için sunduğu "5 altın seçenekli" kampanya vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 60 aya kadar sıfır vade ve 745 TL.’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak isteyenlerin kampanyadan faydalanabilecekleri son tarih 31 Ekim 2011

Proje hakkında tüm detayları öğrenmek için tıklayın!

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON yaşam merkezinden konut sahibi olmak isteyenler için hazırladığı kampanya ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Minimum fiyatlarla, Maximoon’dan daire sahibi olmak isteyenler için hazırlanan "5 ALTIN SEÇENEKLİ" kampanya kapsamında peşinatsız ev sahibi olma, 745 TL.’den başlayan taksit imkanı, peşin ödemede yüzde 12 indirim, yüzde sıfır faizle 60 aya kadar sıfır vade, ödeme planını birlikte oluşturma ve "peşinat sizden taksitleriniz kiracınızdan" imkanlarıyla benzersiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Haberin Devamı

Maximoon'da dairelere göre fiyat aralıkları şu şekilde:

5 yıldızlı kampanya

Ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği "5 ALTIN SEÇENEKLİ" kampanyada, peşin ödeme yapanlar yüzde 12 oranında indirimden yararlanıyor. 745 TL.’den başlayan taksit imkanı, 60 aya kadar yüzde sıfır faiz kolaylığı ve hiç peşinatsız ev sahibi olma imkanı ise kampanyanın diğer iki ayağını oluşturuyor. Ödeme planını Yalçıntepe Group ile birlikte kararlaştırmak ve "peşinatınız sizden, taksitleriniz kiracınızdan" imkanları da kampanyanın diğer kolaylıkları arasında yer alıyor.

Kampanyadan faydalanmak için yapılmanız gereken tek şey 31 Ekim 2011 tarihine kadar Yalçıntepe Maximoon satış ofisine uğramak.