Gazete Vatan Logo

Maximoon, Kampanyayı Hazirana Kadar Uzattı

Esenyurt'ta hayata geçirilen Maximoon’da ödeme tablonu kendin yap, 89 bin TL’ye ev sahibi ol…

İstanbul Bahçeşehir bölgesinde uyguladığı uygun fiyat politikası ve kaliteli konut projesiyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Maximoon projesinde bahara özel başlattığı cazip ödeme koşullarını Haziran ayı sonuna kadar uzattı. Yalçıntepe Group, 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu dairelerde kişiye özel ödeme planı uyguluyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını kendileri belirliyor.

Maximoon hakkında tüm detaylar için tıklayın!

1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Maximoon’da toplam 1.560 konut ve bir rezidans bloğu yer alıyor. 86 ticari birimden oluşan açık alışveriş merkezi ise site sakinlerinin aradıkları her şeyi bulmalarına olanak sağlıyor. Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası, SPA merkezi, cafe ve restaurant yer alıyor. Bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale, lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, banka ve pet shop ise site sakinlerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Maximoon ödeme kolaylıkları, fiyatları, ulaşım bilgileri ve tüm detayları burada!


Merkezi konumundan, eksiksiz sosyal tesislerine kadar her türlü konforu sunan Maximoon’un en önemli özelliklerinden bir tanesi de D1, D2 ve C bloklarında bulunan kat bahçeleri… Site sakinleri kat bahçeleri sayesinde kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.



89 bin TL’den başlayan fiyatlar ve kişiye özel ödeme planı uyguladıkları bahar kampanyasını Haziran sonuna kadar uzattıklarını açıklayan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, “Günden güne değerlenen Bahçeşehir’de, alırken kazandıran Maximoon’dan ev sahibi olmayı kısa bir süre için daha da kolaylaştırdık.” diyor.

Haberin Devamı