Gazete Vatan Logo

Max Toystick ile dondurma keyfi eğlenceye dönüşüyor!

Algida Max’ın sürprizlerle dolu yeni dondurması Max Toystick çocuklarla buluşmak için hazır. İçi vanilya, dışı karpuz ferahlığından oluşan Max Toystick’in muhteşem lezzeti, paketlerden çıkan eğlenceli hediyelerle renkleniyor.

Max Maceraları-Dinoterra’nın kahramanları tüm paketlerde!
Tüm paketleri sürpriz hediyelerle dolu Max Toystick, çocukların en çok sevdiği süper kahraman Aslan Max’ın yeni filmi Max Maceraları – Dinoterra’nın karakterlerine de yer veriyor. Çocuklar, Hülya Avşar’ın Kraliçe Felina’yı, Kenan Doğulu’nun Gölgelerin Efendisi’ni ve Yekta Kopan’ın Aslan Max’ı seslendirdiği Max Dinoterra filminin birbirinden eğlenceli karakterleri ile sinemalardan sonra şimdi de Max Toystick paketlerinde buluşuyor. Toystick paketlerinden çıkan Max Maceraları-Dinoterra filminin oyuncaklarıyla, bir milyon üyeyi aşan aslanmax.com’daki ‘Dinozorlarla Mücadele’ oyunu 3D olarak da oynanabiliyor.

Hem eğlenceli hem lezzetli
Algida Max portföyünün en heyecan verici, en eğlenceli dondurması Max Toystick, sürpriz hediyeler ve fark yaratan lezzetiyle öne çıkıyor. Max Toystick, karpuzun meyve ferahlığı ve vanilyanın lezzetiyle farklı tatlar arayan miniklerin vazgeçilmez dondurması olacak.
Fiyat: 1,50 TL

Haberin Devamı