Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman...

MasterChef Türkiye 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam O Ses Türkiye jüri üyelerine ve ekibe yemek yapacaklar. İşte MasterChef Türkiye'de yaşanacak olan komik anlar...

MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman...

MasterChef Türkiye bu akşam TV8'de izlenebilecek. O Ses Türkiye çekimlerine konuk olan MasterChef Türkiye ekibi nasıl bir iş çıkaracak? Hangi takımın yemekleri beğenilecek?

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ FRAGMAN

MasterChef Türkiye yarışmacıları bu hafta dış görevde O Ses Türkiye çekimlerine konuk oldu. Acun Ilıcalı, jüri üyeleri ve O Ses Türkiye ekibine yemek yapan takımlardan hangisi kazanacak?

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu hafta takım oyunu nefesleri kesti. Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidinin yapıldığı yarışmayı Mavi Takım kazandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışmada kaybeden takım olan Kırmızı Takımda yapılan oylama sonucu eşitlik çıkınca elemeye gidecek ismi takım kaptanı Uğur belirledi ve Uğur, haftanın ilk eleme adayı olarak Esra'nın ismini verdi...