Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu!

MasterChef Türkiye heyecanlı bir bölümle daha dün akşam ekrana geldi. TV8'in ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye'de eleme adayları arasından yarışmaya veda eden isim hangisi oldu? İşte MasterChef Türkiye'de yaşananlar...

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'de bu hafta da bir kişi hayallerine veda etti. Finale az bir zaman kala MasterChef Türkiye yarışmasında rekabet de gitgide artmaya başladı.

TAKIM OYUNUNU HANGİ TARAF KAZANDI?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk olarak takım oyunu oynandı. Takımlar büyük bir otelde 45 öğretmene yemekler yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmayı öğretmenlerin oylarıyla 27-18 skoruyla bu kez Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım dokunulmazlık oyununa kaldı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden Mavi Takım oyuncuları Uğur, Eslem, Burcu ve Hakan arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığı kazanan isim Uğur oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları Mehmet, Burcu ve Eslem oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Fenomen yemek yarışmasında Mehmet, Eslem ve Burcu eleme oyununda yarıştı. Mürdüm eriği soslu kuzu sırt ile buğday rizotto yapılan yarışma sonrası ise hayallerine veda eden isim Mehmet oldu...