Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

MasterChef ekrana gelen yeni bölümleri ilgi çekmeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı MasterChef'de elemeye kimler kaldı. Yarışmaya veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

MasterChef 12. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. O Ses Türkiye'nin yeni sezona başlaması ile birlikte yayın günü değişen MasterChef'de bu hafta ilk eleme adayları Özlem ve Tuğçe olmuştu. Peki dün akşam ekrana gelen son bölümde diğer eleme adayları kimler oldu? Yarışmaya kim veda etti?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayları Özlem ve Tuğçe olmasının ardından dün akşam dokunulmazlığı eline alan Esra adınının yazılmasına engel oldu. Yapılan oylama ile takım içinde en fazla oyu alan Uğur 3. eleme adayı olurken Meltem ve Kerem'in 4'er oy alması sonrasında takım kaptanı olan Kerem bir karar vermek zorunda kaldı. Kerem ya kendini potaya sokacaktı. Yada Meltem'i ama kaptanlığın hakkını veren Kerem kendini potaya soktu. Tuğçe, Özlem Uğur, ve Kerem arasında yarışmaya veda eden isim Özlem oldu