Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye 27. yeni bölümde maddi ödül belli oluyor!

MasterChef Türkiye bu akşam heyecanlı bir bölümle daha ekrana gelecek. TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de neler yaşanacak? Jüri üyeleri MasterChef Türkiye'nin büyük ödülünü yarışmacılara açıklıyor. İşte fragman...

MasterChef Türkiye 27. yeni bölümde maddi ödül belli oluyor!

MasterChef Türkiye 27. yeni bölümüyle bu akşam TV8'de olacak. Pazartesi ve Salı akşamları ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de Eslem ve diğer yarışmacılar arasında gergin anlar yaşanacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk olarak takım oyunu oynandı. Takımlar büyük bir otelde 45 öğretmene yemekler yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmayı öğretmenlerin oylarıyla 27-18 skoruyla bu kez Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım dokunulmazlık oyununa kaldı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden Mavi Takım oyuncuları Uğur, Eslem, Burcu ve Hakan arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığı kazanan isim Uğur oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları Mehmet, Burcu ve Eslem oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Fenomen yemek yarışmasında Mehmet, Eslem ve Burcu eleme oyununda yarıştı. Mürdüm eriği soslu kuzu sırt ile buğday rizotto yapılan yarışma sonrası ise hayallerine veda eden isim Mehmet oldu...

Haberin Devamı