Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye 25. yeni bölümde Hakan rozetini mi kaybedecek?

MasterChef Türkiye bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Fenomen yarışma MasterChef Türkiye'de heyecanlı olaylar bitmek bilmiyor. Jüriyi kızdıran MasterChef Türkiye'deki Hakan, garantilemiş olduğu final haftası şansını kayıp mı edecek?

MasterChef Türkiye 25. yeni bölümde Hakan rozetini mi kaybedecek?

MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. İzlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşanacak?

MASTERCHEF TÜRKİYE 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TAKIM OYUNUNU HANGİ TARAF KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de 23. bölümdeki takım oyununu kazanan Mavi Takım, (24. bölüm) yemeklerin O Ses Türkiye jürisine yapıldığı oyunu da kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve bu haftaki iki takım oyununu da kazanmış oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef'te 24. bölümün kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi ve irmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu. Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları iki takım oyununu da kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları Esra, Uğur ve Meltem oldu. Fenomen yarışmaya veda eden isim ise oynanan oyun sonrası açıklandı ve hayallerine veda eden isim Esra oldu...

Haberin Devamı