Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Murat diskalifiye mi edilecek?

MasterChef Türkiye dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de bu haftanın kaptanları kimler oldu? İlk eleme adayı belli olurken, Murat'a ne olacağı ise merak konusu... İşte MasterChef Türkiye yeni fragmanı...

MasterChef Türkiye 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Murat diskalifiye mi edilecek?

MasterChef Türkiye olaylı sahneleriyle bu akşam TV8 ekranlarında olacak. MasterChef Türkiye'nin ilgi çeken yarışmacısı Murat için juri üyelerinin nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu oldu. İşte bu akşam yaşanacaklar...

MASTERCHEF TÜRKİYE 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye’de bu haftanın takım kaptanları Mehmet ve Kerem oldu! Takım oyununu ise Kerem'in kaptanı olduğu Kırmızı Takım kazanmayı başardı.

MASTERCHEF TÜRKİYE İLK ELEME ADAYI BELİRLENDİ!

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı Meltem oldu. Murat ise dokunulmazlığı aldı. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise iki isim daha eleme potasına girecek.

MURAT YARIŞMADAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLECEK?

Hem dış göreve hem de stüdyodaki yarışlara Murat'ın davranışları damga vurdu. Murat, MasterChef Türkiye jürisini hayli sinirlendirdi ve stüdyodan kovuldu. Murat'ın MasterChef'ten diskalifiye olup olmayacağı bu akşam ortaya çıkacak.