Gazete Vatan Logo

MasterChef Murat kimdir? MasterChef Türkiye'de yaptırım uygulanıyor!

MasterChef Türkiye Pazartesi ve Salı akşamları TV8'de yayınlanıyor. Severek izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de Murat yine juri üyelerinden azar işitiyor ve ceza alıyor. Peki MasterChef Murat'ın yaptırımı ne olacak?

MasterChef Murat kimdir? MasterChef Türkiye'de yaptırım uygulanıyor!

MasterChef Türkiye heyecanlı yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. TV8'de izlenecek olan MasterChef Türkiye'de Murat yine ortalığı karıştırıyor. Bu kez sınırlerı zorlayan Murat'ı nasıl bir ceza bekliyor. İşte yaşanacaklar...

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MURAT NELER YAPTI? İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ