Gazete Vatan Logo

Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te sona gelindi. Final heyecanının yaşandığı Masterchef'te Cemre ve Alican kozlarını paylaştı. iki yetenekli isimden birinciliği Cemre kazandı.

Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım

MasterChef Türkiye'de Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık finale kalmayı başardı. MasterChef'i Cemre kazandı. İnstagram hikaye bölümünden final öncesi paylaşım yapan Cemre şu ifadelere yer verdi:

Bu yarışmayla vurgulamak istediğim birçok amacıma ulaştım ama en büyük amacım olan şeyi pazartesi hikayemde paylaşacağım.

Umarım iyi bir örnek olarak akıllarınızda kalabilirim ve sizleri iyi şeylere sevk edebilirim. Hayat çok kısa o yüzden sevmeye, sevilmeye ve hayattan zevk almaya bakın! Bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler

CEMRE UYANIK KİMDİR?

27 yaşında olan Cemre Uyanık, özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun. Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor.

Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu ifade ediyor.