Gazete Vatan Logo

Mart'ta kampanyalar hızlandı!

Opel’de 20 bin liraya varan indirim iştah kabartıyor...

OPEL Türkiye, pazara sunulan yeni Astra modelinde bin liralık indirim uyguluyor. Bunun yanı sıra Corsa modellerinde 4 bin 250 TL’ye kadar Astra Classic’te 5 bin 350 TL’ye varan, Antara modelinde 20 bin lira indirim uygulanıyor.

Suzuki’lerde avantajlı fiyat

SUZUKİ’NİN Swift, SX4, Jimny ve Splash gibi modellerine sahip olmak isteyenler Mart ayı boyunca 2 bin TL’lik indirim kampanyasından yararlanabilecek. Kampanya kapsamında; Swift’in 1.3 lt benzinli ve dizel, 1.5lt AT benzinli ve 1.6 lt Sport versiyonu, Splash’in 1.2 lt benzinli ve 1.3 lt dizel, Jimny’nin 1.3 lt benzinli, SX4’ün 1.6 lt benzinli ve dizel versiyonları indirimli satılacak.

Doğuş’tan Kadınlar Günü için serviste yüzde 30 iskonto

Kampanyaya VW Porsche, Audi, Seat, Skoda dahil.

DOĞUŞ OTO, kadın müşterilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bu yıl 4’üncü kez kutluyor. Marka, bugüne özel sadece kadınlara yönelik servis indirimi sağlayacak. 8 Mart tarihinde randevu önceliğini yine kadınlara verecek olan Doğuş Oto, yetkisi dahilindeki VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Seat, Skoda ve Porsche markalarının mekanik servis işçilik bedellerinde yüzde 30 oranında iskonto sağlayacak. Cam filmi, bakteri temizliği ve carbon clean motor temizliği gibi oto kuaför uygulamalarında uygulanacak indirim, 13 Mart’a kadar geçerli olacak.

CHEVROLET, 4x4 modeli Captiva’da indirime gitti. Kampanya kapsamında araç 14 bin liraya varan indirimle satılıyor. Chevrolet Captiva’nın fiyatı böylece 69 bin 470 TL’ye düştü. Kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak.


Avensis 2 bin TL ucuzladı

TOYOTA’LAR 2 bin TL’ye varan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Buna göre Avensis’in 1.6 Elegant modeli 2 bin TL indirim ile sunuluyor. Aracın fiyatı 51 bin 850 TL. Corolla 37 bin 950 TL’den, Verso 42 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Megane HB’te Kadınlar DÜNYA Kadınlar Günü’nde Renault, kadın müşterilerini özel bir kampanyayla kutluyor. Renault, kadın müşterilerinin bu özel gününe, otomatik vites Megane HB’lerde 3 bin lira indirim yapıyor. Bugün sona erecek kampanya, Megane HB’in Expression, Dynamique, Privilege versiyonlarına uygulanıyor.Günü’ne özel satış etiketi

DÜNYA Kadınlar Günü’nde Renault, kadın müşterilerini özel bir kampanyayla kutluyor. Renault, kadın müşterilerinin bu özel gününe, otomatik vites Megane HB’lerde 3 bin lira indirim yapıyor. Bugün sona erecek kampanya, Megane HB’in Expression, Dynamique, Privilege versiyonlarına uygulanıyor.

Bridgestone ve Lassa alanlara ücretsiz Castrol yağ

BRIDGESTONE ve Lassa’dan ticari araçlara özel kampanya. 30 Nisan tarihine kadar sürecek kampanyada, Bridgestone ve Lassa yetkili bayilerinden 4 adet 385/65 R 22.5 ebadı hariç 22.5 jantlı çelik radyal lastik alan otobüs ve kamyon sahiplerine, 16 kg’lık 15W40 Castrol yağ hediye edilecek. Kampanyada ayrıca hafif ticari araçları için 4 adet 15 jant ve üzeri Transway, LC/T, LC/R, R623, R630, RD613, R249, R410 Duravis desenli lastik alan araç kullanıcıları da 7 lt’lik 15W40 veya 10W30 Castrol yağa ücretsiz sahip olacak.

Nissan’da faiz sıfırlandı

NISSAN, Micra, Note ve Qashqai’de Mart ayına özel kampanya başlattı. Buna göre modellerde 12 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faizli kredi uygulanıyor.

35.4 bin liraya VW Caddy

* Temsa Global, Mitsubishi Lancer’da 7 bin TL’ye varan indirim kampanyasına başladı. Lancer 1.5 MT Inform’un fiyatı 34.9 bin TL oldu.

* Volkswagen

Ticari Araç da

2009 Aralık ayındaki fiyattan yüzde 4.5’e varan indirimli
olan VW Caddy

1.9 lt’nin 35.4 bin TL olan fiyatını değiştirmedi.

* Ford Otosan 50 ay 500 TL taksitle araç alma kampanyasını bugünden itibaren yeniden başlatma kararı alırken, model bazında 5 bin TL’ye varan indirimleri de ay sonuna kadar sağlayacak.

Haberin Devamı