Gazete Vatan Logo

Mart ayında en çok ne izledik!

Zirvenin sahibi belli oldu...

Mart ayında en çok ne izledik!

Televizyonun sosyal medyası N’oluyo platformunda mart ayında, en çok takip edilen, en çok check-in olunan ve en çok hatırlatma kurulan yerli ve yabancı yapımların listeleri oluştu. Mart ayında ilk üç sıralaması değişmedi! Kiralık Aşk, Güneşin Kızları ve Survivor en popüler yerli yapımlar arasında yer alırken, yabancı işlerde ise sezon finaline doğru artan tansiyonu ile The Walking Dead’in ve sezon finali ile izleyicisini şaşırtan Teen Wolf’un rakiplerini geride bırakması dikkat çekti.

İzleyicilerin sevdikleri programlarla etkileşime geçmesini sağlayan TV odaklı en kapsamlı uygulama olarak hizmet veren N’oluyo, televizyon dünyasının nabzını tutuyor. N’oluyo kullanıcılarının tercihleri, TV’deki en popüler yapımları da gözler önüne seriyor.

Kiralık Aşk zirvede

N’oluyo kullanıcılarının mart ayında en çok tercih ettiği yapımlar belli oldu. Mart ayında en çok takip edilen, en çok check-in olunan ve en çok hatırlatma kurulan işler listelerinde Kiralık Aşk dizisi zirvede yer alıyor. Kiralık Aşk gibi Güneşin Kızları da popülaritesini hiç kaybetmeden, üstüne yeni fanlar ekleyerek yoluna devam ediyor. Güneşin Kızları üç listede de ikinci sırada yer alıyor. N’oluyo TV kullanıcılarının dizilerine sadık olduğunu ve alışkanlıklarını sürdürdüğünü söyleyebiliriz.

Hayat Şarkısı’nın önlenemez yükselişi

Haberin Devamı

Survivor “en çok konuşulan beş yerli iş” listesinde üçüncü sıradaki yerini koruyor. Hemen arkasından gelen Hayat Şarkısı ve Poyraz Karayel ise N’oluyo TV kullanıcılarının sevdiği dizilerden… Buradan anladığımız bir şey daha var, seyirci heyecanını ayakta tutan işleri izlemeyi ve konuşmayı seviyor.

The Walking Dead’in yükselişi

N’oluyo kullanıcılarının mart ayındaki yabancı yapımlar tercihinde ise ilginç ve her yaşa hitap eden bir tablo var. The Walking Dead, en çok takip edilen ve en çok hatırlatma kurulan dizi oldu. Teen Wolf ise şubat ayında elde ettiği en çok check-in olunan dizi unvanını korudu.

N'oluyo kullanıcılarının tercih sıralamasında yeni sezonu yaklaşan Game Of Thrones’un listeye giriş yaptığını görüyoruz. Henüz Türkiye’de yayınlanacağı kanal dahi belli olmayan diziye ilgi ilk gün olduğu gibi taze... Arrow, The Flash ve The Vampire Diaries ise tabloda ilk beşteki yerlerini koruyor.

Seyirci Leyla ile Mecnun’u özlemeye devam ediyor

Haberin Devamı

N’oluyo’nun en sevilen özelliklerinden biri olan Kafakafaya oyunları mart ayında yoğun ilgi görmeye devam etti. Mart ayı Kafakafaya oynanma oranlarında ise Şubat ayında birinci olan “Hangi Dizi Geri Dönsün?” oyunu en çok oynanan oyun olma unvanını koruyarak liste başı oldu. “Hangi Dizi Geri Dönsün?” oyununda ilk üç sıralaması da değişmedi. Ekranlara absürt komedi ve sıcaklığı aynı anda getiren Leyla İle Mecnun birinciliği kimselere kaptırmadı. Gençlik dizisi olarak farklı bir tarzı deneyen, ekran ömrü kısa olsa da başarılı olan Kaçak Gelinler ikinci sıradaki yerini korurken, bir ekran fenomeni olan Behzat Ç. üçüncü sırada yer almaya devam ediyor.

En çok kimin esas kızı olmak istedik?

Kafakafaya’nın ikinci sırasında bulunan “Hangisinin Esas Kızı Olursun?” oyununun zirvesinde Kiraz Mevsimi’nin beyaz atlı prensi Ayaz Dinçer var. İkinci sırada Kiralık Aşk’ın cool ve yakışıklı adamı Ömer İplikçi yer alırken, üçüncü sırada Güneşin Kızları’nın “Maviş” lakaplı karakteri Ali Mertoğlu yer alıyor. Geçen ayın en çok oynanan üçüncü Kafakafaya’sı “Nazlı ile hangi serüvene katılmak istersin?” oldu. Kullanıcılar Nazlı ile en çok karavanla dünya turuna çıkmak istediler. İkinci sırada Paris’te çılgın bir gece, üçüncü sırada ise Hollywood gezisi yer aldı.

En çok oynanan Kafakafaya oyunlarının dördüncü sırasında “Hangi Dizi Evrenine Aitsin?” yer aldı. Bu oyunda da Kiralık Aşk, Leyla ile Mecnun ve Güneşin Kızları ilk üç sırayı aldı. İzleyicilerin seçimlerinde mutlaka “romantik ve samimi” bir hava içeren işleri tercih ettiğini söyleyebiliriz.

İzleyiciler romantik ve mutlu bir son istiyor! Ayın en çok oynanan beşinci oyunu ise “Hangi Gençlik Dizisine Aitsin?” oldu. N’oluyo kullanıcıları ilk üçün birinci sırasına Kiraz Mevsimi’ni yerleştirdi. İkinci sırada Güneşin Kızları, üçüncü Medcezir yer aldı.

N'oluyo, kullanıcılarının tercihleri doğrultusunda yaptığı listelerle ekranların nabzını tutmaya ve en popüler yapımları belirlemeye devam edecek.

Haberin Devamı