Gazete Vatan Logo

Marmara'dan jaws çıktı!

Marmara'dan jaws çıktı!

Marmara açıklarında balıkçılar, cam göz cinsi köpekbalığı ve kılıçbalığı yakaladı. İriliği ve keskin dişleriyle görenleri ürküten köpekbalığı tartı dahi taşıyamadı.

Marmara Denizi Silivri açıklarında ağlarını denize atan balıkçılar, devasa büyüklükteki köpekbalığıyla karşılaştı. Balık sürüsünün içine sıkışan köpekbalığını balıkçılar tekneye güçlükle çıkartabildi. Kuyruğu büyük balık tarafından yenen köpekbalığı, pazartesi günü kanser hastalarına ücretsiz dağıtılacak. İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan devasa büyüklükteki köpekbalığını tartının bile tartamadığını söyledi. Kenan Balcı, "Kanser hastaları bizlere gelip köpekbalığı soruyordu, onların duaları kabul oldu. Pazartesi günü bu dev köpekbalığını hastalarımıza dağıtacağız" dedi.

Ekmek arası kılıçbalığı

Köpekbalığının yanı sıra balıkçılar, Adalar Yalova açıklarında bir kılıçbalığı da yakaladı. Pazartesi günü Balıkçı Kenan Beylikdüzü Yeşilvadi tesislerinde vatandaşlara ekmek arası kılıç balığı dağıtılacak

Köpek balığı mumyalanacak

Köpekbalığı ve kılıçbalığı ücretsiz dağıtıldıktan sonra Türkiye’nin ilk ve tek deniz canlıları müzesinde mumyalanarak diğer balık türleri arasındaki yerini alacak.

Haberin Devamı