Gazete Vatan Logo

Markalarımız bayrağımızdır

71’inci kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirten Yaşar Holding Başkanı Selim Yaşar, “Her yıl büyüyoruz. Markalarımız bizim dünyada dalgalanan bayrağımızdır” dedi

Markalarımız bayrağımızdır

GIDA ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 71. kuruluş yıldönümünü yurt içi ve yurt dışından gelen yöneticilerinin bir araya geldiği “Daha iyi bir yaşam için” temalı törenle kutladı. Törene Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar da katıldı.

Yaşar Holding Başkanı Selim Yaşar törende yaptığı konuşmada, “Topluluğumuzun 71’inci yaşını kutlamaktan gurur duyuyoruz. Topluluğumuz her yıl büyümesini sürdürüyor. Aslolan Türkiye’nin büyümesi” dedi.

İzmir’den başladık

Özel sektör’ün Türkiye’nin büyümesi için önemli olduğunu vurgulayan Selim Yaşar, şöyle devam etti: “Özel sektör büyümesini sürdürürse, Türkiye, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girer. Türkiye’nin en büyük ve köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak yolculuğumuza bundan 71 yıl önce İzmir’de başladık. 71 yaş bizim için bir gurur vesilesidir. Başarı önemlidir ancak asıl önemli olan başarının devamıdır. Hızla gelişen dünyanın değişim ve gelişimine ayak uydurarak başarımızın devam edeceğine inanıyorum. Biz, çalışanlarımız ve aileleri, tedarikçilerimiz, bayilerimiz, kısacası etkileşimde olduğumuz tüm paydaşlarımızla birlikte yaklaşık 1 milyon kişilik büyük bir aileyiz. Markalarımız bizim dünyada dalgalanan bayrağımızdır. Pınar ve Dyo başta olmak üzere tüm markalarımızla birer dünya markası olma hedefindeyiz.”

Haberin Devamı

Çalışanlarımıza iyi bakacağız

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş da Yaşar Topluluğu’nun ‘daha iyi bir yaşam için’ faaliyetlerini sürdürdüğünün altını çizerek, şunları söyledi:

“Daha iyi bir yaşam için hedefimiz; çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize; tüm paydaşlarımıza iyi bakmaktır. Topluluğumuzun tarihi, sürdürülebilirlik çalışmaları ile doludur. Topluluk olarak ekonomik anlamda misyonumuz verimlilik anlayışıyla üretmek, insan hayatına değer katmaya devam etmek, yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmektir.”