Gazete Vatan Logo

Son Dakika:Mardin'de patlama!

Günün son dakika haberi Mardin'den geldi. İlçe emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı gerçekleşti. Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi. Terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi. Patlamada ağır yaralanan bir vatandaş, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Patlamada 2 kadın polis şehit olmuş, 2 sivil de hayatını kaybetmişti. İşte patlamanın yaşandığı Mardin Midyat'dan son dakika gelişmeleri...

Son Dakika:Mardin'de patlama!

Son dakika haberi Mardin Midyat'dan geldi. Mardin Midyat İlçe emniyet Müdürlüğüne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Son dakika gelişmesi olarak olay yerine çok sayıda Ambulans sevk edildiği bildirildi. Patlamanın yaşandığı Mardin Midyat'dan son dakika gelişmeleri ve tüm ayrıntılar haberimizde...

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi.

Midyat ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi. Patlamada ağır yaralanan bir vatandaş, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Patlamada 2 kadın polis şehit olmuş, 2 sivil de hayatını kaybetmişti.

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler bombalı araçla saldırdı.

Bomba yüklü aracı patlatan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Haberin Devamı

PATLAMADAN SONRA ÇATIŞMA ÇIKTI

Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Patlama nedeniyle yaralananların olduğu ve bölgeye çok sayıda ambulansın sevkedildiği belirtildi.

TAKVİYE BİRLİKTELER SEVK EDİLDİ

Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevkedildi.

Son olarak 25 Mayıs'ta Mardin'in Midyat ilçesinde Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 1 asker ve 2 korucu şehit olmuş, 9 kişi de yaralanmıştı.
HALK KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE KOŞTU
İlçede patlama büyük paniğe neden olurken, vatandaşlar yaralıların bulunduğu Midyat Devlet Hastanesi’ne akın ederek, onların sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşların da olası kan ihtiyacını karşı hastaneye gittikleri belirtildi. İçindeki doktorlar da acil olarak göreve çağrıldı. Durumu ağır olan yaralılar çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.
Saldırının ardından polis ekiplerine takviye olarak jandarma da devreye girerek, stratejik yerlerde güvenlik önlemi aldı. Mardin il merkezinden de ilçeye takviye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı