Gazete Vatan Logo

Mansimov Bodrum’u İstanbul’la yarıştıracak

Palmarina Bodrum’da bu yıl Roberto Cavalli, Missoni gibi lüks markalarının yanısıra ünlü restoranlar hizmet verecek. Ünlü aktör Robert de Niro’nun sahibi olduğu ikonik restoran Nobu, Türkiye’deki ilk şubesini burada açacak

Azeri asıllı işadamı Mubariz Mansimov’un şirketi Palmali Grup tarafından 2011 yılında satın alınan Palmarina Bodrum, 2014 yazına iddialı giriyor. Türkiye’nin ilk mega yat projesi olarak 2013 Haziran ayında tam kapasite ile hayata geçirilen Palmarina Bodrum’da bu yıl dünyanın en ünlü giyim markalarının yanısıra ünlü restoranları da tüketicilerle buluşacak.

Ünlü Şef Nobu Matsuhisa ve aktör Robert de Niro’nun sahibi olduğu ikonik restaurant Nobu, Türkiye’deki ilk şubesini burada açacak. Nobu’nun yanısıra Cipriani, Quzu ve Günaydın öne çıkan diğer restoranlar olacak.

Açık AVM’si olan marinada mağaza sayısı 102’yi bulurken Versace, Roberto Cavalli ve Missoni gibi lüks markalar da burada yerini aldı. Palmarina Bodrum’da yeni bir helikopter pisti de yapıldı. Palmalife Marina Hotel ve Palmarina Butik Hotel ise konaklama ihtiyacına cevap vermek üzerene tasarlandı.

Sürprizlerle dolu olacak

Palmali Grup yetkilileri, “Dünyadaki pek çok emsalinden farklı olarak, ‘kamusal kullanım potansiyellerinin arttırılması’ gözetilerek tasarlanan Palmarina Bodrum; yaz döneminde her gün farklı sosyo-kültürel geçmişe sahip binlerce kişi tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Sadece tekne sahipleri için değil, her türlü kesimden ziyaretçilerin tüm gün vakit geçirebilecekleri ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yaşam alanı sunuluyor. Yaz boyu verilecek çeşitli konserler, sergiler ve etkinlikleri ile bölgeye canlılık kazandıracak Palmarina Bodrum bu yaz sezonunda da ziyaretçilerini pek çok sürprizle karşılamayı bekliyor” bilgisini verdi.

2014 yazında da yerli ve yabancı turistlerin çekim merkezi olmayı hedeflediklerini, ana hedefin ise dünyanın önde gelen mega yat limanlarından biri olmak şeklinde özetleyen kaydeden yetkililer, “Palmarina Bodrum’un açık AVM’sinde Dream’den Demsa Group’a, Vakko’dan Gilan’a, Brandroom’dan Mudo Concept’e 102 marka var. Dekorasyondan teknoloji markalarına, kozmetikten ünlü giyim markalarına kadar ziyaretçilere geniş alternatifler sunuluyor” diye konuştu.

Çocuk cenneti’ açıldı

PALMARİNA Bodrum’da büyük bir çocuk eğlence merkezi inşa edildi. ‘Çocuk Cenneti’ anlamına gelen eğlence merkezi ‘Kids Paradise’ içerisinde bulunan su parkı Aquapark’ın yanı sıra, hayvanat bahçesi, 7D sinema, özel yapım bir carousel (atlı karınca ) gibi alternatifler bulunuyor. Kids Paradise’da çocuk restoranı, pop corn, pamuk şeker, macun standları, hediyelik eşya dükkanı da yer alıyor. Kids Paradise’da bulunan üniteler 5-12 yaş grubu çocuklar tarafından kullanılabiliyor. 7D sinema ise 8 yaş ve üstü her yaş grubunun kullanımına açık olarak hizmet veriyor. Kids Paradise; sabah 10.00 akşam 19.00 saatleri arasında; 7D sinema, diğer eğlence üniteleri ve carousel (atlı karınca) ise sabah 10.00 gece 00.00 arasında hizmete açık olarak hayata geçirildi.

Haberin Devamı