Gazete Vatan Logo

Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem!

Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevresinde hissedildi. Bugün öğle saatlerinde Manisa'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 23.10'da 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 5,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,7 büyüklüğündeki depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, ilçede 23.10'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatılarak, "An itibarıyla depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde 4,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem, yerin yaklaşık 5,08 kilometre derinliğinde gerçekleşmişti.

Akdeniz'de bir deprem daha!
AFAD ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Akdeniz'de Marmaris açıklarında bir deprem daha olduğunu duyurdu. AFAD'dan yapılan açıklamada saat 00.45'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Haberin Devamı