Gazete Vatan Logo
Magazin Manchester için tek yürek

Manchester için tek yürek

Manchester konserine yapılan saldırının ardından tekrar Manchester’da sahne alan Ariana Grande’ye dünyaca ünlü isimler destek verdi. Sanatçılar, sahnede “Birlik ve beraberlik” mesajı verdi

Manchester için tek yürek

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, 22 Mayıs’ta İngiltere’nin Manchester şehrinde verdiği konser sonrası gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden ve yaralananlar için tekrar Manchester’a dönerek ‘One Love Manchester’ adıyla konser verdi. Olayın gerçekleştiği Old Trafford Stadyumu’nda sahneye çıkan Grande’ye Miley Cyrus, Black Eyed Peas, Katy Perry, Coldplay, Robbie

Williams, Liam Gallagher ve Justin Bieber gibi dünyaca ünlü isimler destek verdi. Cumartesi gecesi Londra’da bir saldırı düzenlenmesine rağmen Manchester’daki kurbanlara yardım amaçlı düzenlenen konser iptal edilmedi. Grande, sahneye çıktıktan sonra müzikseverlere, “Buraya geldiğiniz, bu kadar sevgi dolu ve güçlü olduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi.

Saldırıda yaşamını yitirenlerin ve yaralananların ailelerine yardım amacıyla düzenlenen konsere 50 bini aşkın kişi katıldı.

Sahnede şarkılarını seslendirenler de dinleyiciler de zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Sahneye en son çıkan Coldplay, Grande ile birlikte, ‘Don’t look back in anger’ (Geçmişe öfkeyle bakma) adlı parçayı seslendirdi.

Haberin Devamı