Gazete Vatan Logo
Magazin Mali'den olay sözler!

Mali'den olay sözler!

"30 yaş kadını bünyem kabul etmiyor" diyen şovmen Mehmet Ali Erbil, "20'lik kızların bünyesi sizi nasıl kaldırıyor?" sorusuna, "Şöhrete mi, paraya mı bilemeyiz. Ama bakıyorlar" yanıtını verdi.

Mali'den olay sözler!

Mehmet Ali Erbil, Posta Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir kadında olmazsa olmaz kriterini açıklayan ünlü şovmen, "Biseksüel değilim, olsam gururla söylerdim" dedi.

"30 YAŞI BÜNYEM KABUL ETMİYOR"

"30 yaş kadını bünyem kaldırmıyor" diyen Erbil, “Peki 20’lik kızların bünyesi 60'lık Mehmet Ali Erbil'i nasıl kaldırılıyor?" şeklinde soru yöneltilince, “Şöhret ya da para sonuçta bakıyorlar" ifadelerini kullandı.

"KİMLERİ REDDETTİM, BİR BİLSEN"

Mehmet Ali Erbil, hakkında çıkan dedikodular hakkında, "Biseksüel olsam gururla söylerdim. Asla homofobik değilim. Bu konularda kurallarım, sınırlarım yoktur. Gay'le beraberken gay gibi, maçolarla beraberken maço gibi davranırım. Olsaydım zaten ooo! Neler çıktı önüme. Ay kimleri reddettim, bir bilsen!" şeklinde konuştu.

"1500 MESAJ NE AYOL"

"Sosyal medyadan kadınlara yürüdüğünüz oluyor mu?" sorusunu, "Oluyor en az Arda Turan kadar 'yürüdüm'. Günde 1500 mesaj ne ayol! Şaka gibi bir açıklamaydı. Valla şu sıra çekimlerim var. Uğraşamıyorum" şeklinde cevaplayan Erbil, "Ya deşifre ederlerse" sözlerine ise "Etsinler. Adı üstünde sanal ortam. Kıvırırım, 'ben değilim' derim" karşılığını verdi.

Haberin Devamı