Gazete Vatan Logo

Malatya'da trafik kazası: 17 yaralı

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Malatya'da trafik kazası: 17 yaralı

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan ve içerisinde 25 kişi bulunan Kemal Sever (47) idaresindeki 01 CJZ 08 plakalı yolcu otobüsü Darende ilçesinin Nadir Mahallesi virajında iddiaya göre karşıdan gelen ve farları yanmayan Hasan Kaya yönetimindeki 44 FD 415 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs devrildi.

Kazada otobüste bulunan Handan Demirci (37), İhsan Bulut (33), Esra (10) ve Ahmet Demirkaya (17), Haci (46), Aysel (45) ve Bizar Yakut (59), Hasan (23) ve Üveys Kaya (48), İshak Gemici (41), Kemal Sever (47), Yemliha (28) ve Süleyman Mecail Kılıç (18), Musa Yıldız (20), Hakan Çeri (17), Ramazan Altun (30) ve otomobil sürücüsü Hasan Kaya yaralandı.

Mahalle sakinlerinin yardımıyla otobüsün ön camı kırılarak çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ağır olan yaralılardan üçü Malatya'daki çeşitli hastanelere sevk edilirken diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, devrilen otobüs kaza yerine gelen vinç yardımıyla kaldırıldı.