Gazete Vatan Logo

Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne?

Survivor Kürşat Juan, yeni sezonun en dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alıyor. Parkur performansı da merakla takip edilen Kürşat Juan, diğer yarışmacılarla olan tartışmaların içinde yer alıyor. Survivor 2023 fenomenleri arasında yer alan Kürşat Juan, ünlüler takımında yarışıyor. Peki Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Kürşat Juan'ın gerçek adı ne?

Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne?

Survivor 2023 kadrosunda yer alan isimlerden biri de Kürşat Juan oldu. İlk eleme adaylarından biri olan Survivor Kürşat, geniş bir takipçi listesine sahip olduğundan ilk elemede yüksek oy alarak elenmekten kurtuldu. Yarışmada ani çıkışlarıyla dikkat çeken Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında, nereli?

SURVİVOR KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Survivor Kürşat Juan'ın gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya'dır. 5 Mayıs 1999 doğumludur.

Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Kürşat Juan instagram hesabı kursatjuan ile takipçilerine paylaşımlar yapıyor. Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.