Gazete Vatan Logo

Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?

Survivor Alper kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Yeni konseptiyle TV 8 ekranlarına gelecek olan Survivor’ın kadrosunda Alper Rende de yarışmacı olarak yer alıyor. Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi ise merak ediliyor. İşte, Survivor'un yarışmacısı Alper Rende hakkında merak edilenler...

Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yarışması 15 Ocak 2023 Pazar günü başlıyor. Fenomen yarışma programının kadrosunda yer alan Alper Rende izleyiciler tarafından merak ediliyor. YouTube'da yayınladığı videolarla tanınan ve milyonları aşan takipçi sayısıyla geniş kitlere yayılan Alper Rende kimdir, kaç yaşında, nereli, nasıl fenomen oldu? İşte, Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi…

ALPER RENDE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Alper Rende 16 Ekim 1995 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. 27 yaşındaki Alper Rende Beykent Üniversitesinde Yazılım Bölümünü tamamladı.

SURVİVOR 2023 YARIŞMACISI ALPER RENDE NASIL FENOMEN OLDU?

2013 yılında Vine adlı uygulama üzerinden paylaştığı videolarla takipçi edinmeye başladı. 2016'da Türk Lokumu, 2017'de Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol alan Rende, 2019'da Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde oynadı.

2016-2018 yılları arası Mediakraft bünyesinde içerik hazırladıktan sonra 2018'de kendi kanalını açtı. 2020'de İzole adında şarkı çıkaran Rende’nin YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümleri Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform olan Exxen’de yayımlandı.

Haberin Devamı

Ünlü fenomen INFLOW Ödülleri'nde En İyi Youtube Influencer'ı ödülü de kazandı.