Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, Derya neden diskalifiye oldu? 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden yok?

Gelinim Mutfakta kim, neden diskalifiye oldu? Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku yaşandı. İzleyiciler arama motorlarına yönelerek Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden diskalifiye oldu? sorularına yanıt arıyor. Peki, Derya elendi mi, neden yok, Birgül hanım diskalifiye mi oldu?

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, Derya neden diskalifiye oldu? 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden yok?

Gelinim Mutfakta programında diskalifiye olan gelin ve kayınvalide için yapılan aramalar arttı. Programın takipçileri arama motorlarına Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, neden? Sorularının yanıtını sorguluyor. Peki, 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden diskalifiye oldu? Derya elendi mi, neden yok?

GELİNİM MUTFAKTA KİM DİSKALİFİYE OLDU, NEDEN?

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin şu açıklama ile diskalifiyeyi duyurdu; "Tüm kusur Birgül hanımda. Birgül hanım dün çekimden sonra yarışma ahlakına aykırı ahlakına aykırı hareket etmekten dolayı, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildi."

Derya'nın yerine gelen yeni yarışmacı ise eski yarışmacılardan gelin Özlem Argün, kayınvalide Nurten Argün oldu.