Gazete Vatan Logo

Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…

Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra değişen hayatlarını anlatan dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?

Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…

Ateş Kuşları nerede çekiliyor, hangi ile ve ilçede? ATV yeni dizisi Ateş Kuşları bugün başlıyor. 5 sokak çocuğunun hayatını ekranlara taşıyacak olan dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

ATEŞ KUŞLARI NEREDE ÇEKİLİYOR, HANGİ İL VE İLÇEDE?

Dizinin çöplükte geçen sahneleri İstanbul'un Şile, Beykoz, Beyoğlu ve Eminönü ilçelerinde çekilmektedir.

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİ KONUSU NEDİR, UYARLAMA MI?

Atv'nin yakında başlayacak ve sezonun en iddialı yapımı olacak Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisi, eşsiz ve farklı bir hikayeye sahip;

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır.

Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Haberin Devamı

ATEŞ KUŞLARI UYARLAMA MI?

Yapım uyarlama değil.

ATEŞ KUŞLARI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

2000 yılına girerken çocukları dilendiren bir adamın elindeki 5 sokak çocuğu: Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit, Kara…

Dünyanın tüm kalleşliğine meydan okurcasına kardeş olmayı başarırlar. Tutunacak kökleri olmadığı için birbirlerine tutunup kendilerine köksüzler derler.

Köksüzlerin kaderi bir gece çöpte bebek bulmaları ile değişir. Mercan çocuk yaşta anne olur köksüzlere. Ali de baba…

Kendilerine bakamayan köksüzler bu bebeği çöpten buldukları ile de olsa büyütmeye karar verirler. Ama bu kolay olmayacaktır.

Çünkü aynı gece büyük bir günaha gebedir. Köksüzlerin ömür boyu sırtlarında taşıyacakları bu sır en çok da Ali'nin canını yakacaktır.

Hem onları dilendiren Çatal hem de o gecenin sırrı peşlerini bırakmayacaktır.

Birbirlerine tutunarak hayatta kalan bu sokak çocukları için 23 senelik sır perdesi Gülayşe'nin aşık olması ve Barbaros Komiser'in hayatlarına girmesi ile tekrar açılacaktır

Haberin Devamı