Gazete Vatan Logo

Esra duymuş ama önemsememiş!

Esra Erol, İzdivaç programıyla ilgili yaşanan gelişmeleri anlattı

Geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Esra Erol'un bu sezon çok yüksek para istediği ve bu nedenle yerine Zuhal Topal'in getirildiği söylenmişti.

Kendisinin 200 bin TL istediği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Esra Erol, "Bana 7 Ağustos tarihinde aldığım mailde 'Programınıza son verilmiştir' dendi. Bana 'Mehmet Ali Erbil program yapacak' dediler. Ben de merak ediyordum ne zaman programa başlayacağım diye. Ama programı başkasının sunacağı söylentileri mayıs ayında çıkmıştı. Fakat ben bu söylentilere kulak asmamıştım" diye konuştu.

Star TV’den kovulduğu şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını belirten Esra Erol, yazılanlara tepki verdi.

NİSAN AYINDA ZUHAL TOPAL İSMİ GEÇİYORDU
Şu anda Zuhal Topal'ın sunduğu programı geçen yıl sunarken bazı duyumlar aldığını söyleyen Esra Erol, "Aslında bu hanımefendinin geleceği nisan ayından belirli bir şeymiş. Ben de bunu sonradan duymuştum" diye konuştu.

Kanal içerisinde bu tür dedikoduların döndüğünü ancak sürekli dedikodular yapıldığı için önemsemediğini ifade eden Esra Erol, "Bu işin kanalla hiç bir ilgisi yok benim bildiğim kadarıyla" diyerek sözleşmesinde 'Konuşmayacaksın' şeklindeki bir maddeden dolayı sadece bu şekilde yüzeysel bir açıklama olarak bunu söyleyebildiğini belirtti.

AYDIN'A DA TEKLİF GİTMİŞ!
Yeniden ekrana döneceğini ifade eden Esra Erol, Aydın'ın son programına katıldığını da hatırlatarak aralarında geçen ilginç bir konuşmayı da aktardı.

Programın sunuculuğunun Aydın'a da teklif edildiğini kendisinden öğrendiğini söyleyen Esra Erol, "Aydın 'Hayır' demiş. 'O kız başka ben başka' demiş" diye konuştu.

Bu arada, 'Programını senin dışında kim sunsun istersin?' sorusuna da Esra Erol'un yanıtı Aydın oldu. Aydın'ın çok iyi bir televizyoncu olduğunu ve eline su dökemeyeceğini ifade eden Esra Erol, yaptığı açıklamalarla, aslında program henüz devam ederken kendisinin yerine başka bir isim arama çalışmalarının da bir yandan sürdürüldüğünü ortaya koymuş oldu.

Televizyon Gazetesi

Haberin Devamı