Gazete Vatan Logo

Erdoğan itirafı!

BKM Mutfak ekibi, Yılmaz Erdoğan ile kamera karşısına geçince neler yaşandı?

NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece Gündüz' programında, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği 'Neşeli Hayat' filminin galasından canlı yayın yapıldı.

BKM Mutfak ekibinin hazır bulunduğu galada, Yılmaz Erdoğan, kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı filmin yazım sürecinin 3 yıl sürdüğünü ve 3 ayda çekildiğini ifade etti.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programından da tanınan BKM Mutfak ekibinden Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan ile aynı filmde oynamasıyla ilgili olarak "Disiplin var. Disiplin olmadan güzel olmuyor zaten film. İşin başında disiplin var" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine devreye giren Yılmaz Erdoğan esprili bir dille "İnsanların kafalarında sertlik yapıyorum hissi oluyor" diye konuştu.


"BAŞLARDA ÇOK ZORLANDIM"

Filmde Erdoğan'ın karısını oynayan Büşra Pekin ise, "Yılmaz Erdoğan ile çalışmak harikaydı. Çok eğlenceliydi. Tabi ki zorlukları vardı. Çünkü hocamız ve onunla ilk defa karşılıklı bir şey oynuyorduk. O yüzden zordu" ifadesini kullandı.

Büşra Pekin, başlangıçta karşılıklı oynamaktan dolayı çok zorlandığını ancak daha sonra rahatladığını belirtere "Gerçekten elektirimiz çok iyi tuttu ve problem olmadı" diye konuştu. .

ERSİN, PERUK TAKMIŞ

Filmde peruk takan Ersin Korkut, "Peruk biraz kaşındırdı ama katlanmak zorunda kaldım. Bir süre sonra alıştı" ifadesini kullanırken Yılmaz Erdoğar, Korkut'un eski bir fotoğrafına bakarak saçları dökülmeden önceki haline uygun şekle getirdiklerini belirtti.

Film 27 Kasım'da vizyonda olacak.

(Televizyon Gazetesi.com)

Haberin Devamı