Gazete Vatan Logo
Magazin Açalya Samyeli mesleği bıraktı!

Açalya Samyeli mesleği bıraktı!

Aralık ayında birlikte olduğu sevgilisi Erman Ademoğlu ile evlenmeye hazırlanan Açalya Samyeli Danoğlu, mesleğini bıraktığını açıkladı.

Açalya Samyeli mesleği bıraktı!

Uzun süredir Erman Ademoğlu ile güzel bir ilişki yaşayan model Açalya Samyeli Danoğlu, geçtiğimiz gün annesiyle birlikte gittiği gelinlik provasının ardından objektiflere takıldı.

Basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulunan güzel model, düğün tarihini açıkladı. 23 Aralık'ta yapılacak bir düğün töreniyle dünyaevine girmeye hazırlanan Açalya Samyeli Danoğlu, ayrıca mesleği bıraktığını da belirtti. Danoğlu, "Bana göre değil. Yaptığınız işi severek yapmazsanız olmaz. Ben de keyif almadığım için bıraktım. O da bir zorluk ve emek gerektiriyor" dedi.

SIK SIK FOTOĞRAF PAYLAŞIYORLAR

Uzun süredir birlikte olan Açalya Samyeli Danoğlu, sosyal medya üzerinden de sık sık sevgilisi Erman Ademoğlu ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları paylaşıyor. Güzel modelin bu fotoğraflarına sevenlerinden binlerce beğeni gelirken, Instagram kullanıcıları yazdıkları yorumlar ile güzel dileklerde bulunmayı da ihmal etmiyorlar.