Gazete Vatan Logo

Magandalar can almaya devam ediyor

Magandalar can almaya devam ediyor

Akrabasının düğününe giden Erkan Yaka, yemek masasında sohbet ederken kanlar içinde yığıldı, 9 yaşındaki Harun da maganda kurbanı.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Nuh Köyü’nde önceki gün bir akrabasının düğününe giden Erkan Yaka, yemek için masalardan birine oturdu. Yanındakilerle sohbet ederken Yaka’nın göğsü bir anda kan içinde kaldı. Masaya yığılan Yaka, ambulansla Ahmet Necdet Sezer Hastanesi’ne götürüldü. Düğünde havaya ateş edenlerden birinin tabancasından çıkan kurşunun kalbine isabet ettiği belirlenen Erkan Yaka, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünde havaya ateş etiği tespit edilenleri gözaltına aldı. İncelemede Yaka’nın ölümüne neden olan tabanca bulunurken, sahibinin ise kaçtığı belirlendi.

Küçük Harun ağır yaralı

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde sokakta düzenlenen düğün sırasında havaya ateş ederken tutukluk yapan tabancasını yere doğrultan ve tekrar tetiğe basan 48 yaşındaki Selami Y.’nin silahından çıkan kurşun, 9 yaşındaki Harun Avcı’nın beline isabet etti. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı