Gazete Vatan Logo
Magazin Bu yaz izlemeniz gereken 10 film!

Bu yaz izlemeniz gereken 10 film!

Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...

Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!

2018 yaz döneminde hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik, birbirinden güzel yapımlar ardı ardına vizyona girecek. Komediden gerilime, aile filmlerinden animasyona her zevke hitap edecek filmler arasından mutlaka izlemeniz gereken yapımları derledik.

İnanılmaz Aile 2

Uzun zamandır beklenen devam filmi ‘İnanılmaz Aile 2’ 28 Eylül’de vizyona giriyor. Parr ailesi üyelerinden Helen dünyayı kurtarırken, Bob Parr çocuklara bakmak için bırakılır. Helen’ın karşısına çıkan yeni bir süper kötü adam ortama girdiğinde ise işler daha da kötüleşir.

Görevimiz: Tehlike - Yansımalar

Tom Cruise’u başrolde izlediğiniz Görevimiz Tehlike filmlerinin devam halkasında da serinin klasik yapısı bozulmuyor. Aksiyonla gerilimi birleştiren unsurlar bu filmde de var. Film boyunca Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames ve Alec Baldwin akıl almaz performanslar sergiliyor. Aksiyon yapımı 27 Temmuz’da vizyonda.

Ant-Man and Wasp

2015 yapımı ‘Ant Man’in devam filmi olan ‘Ant-Man and Wasp’ın başrollerinde Paul Rudd, Evangeline Lilly, ve Hannah Jonh Kamen yer alıyor. Marvel’ın en küçük kahramanı olan Ant-Man ve yeni dostu Wasp sırları ortaya çıkarmak ve düşmanları Hayalet ile mücadele etmek için birlikte savaşıyorlar. Aksiyon sahneleri ile dikkat çeken film, 6 Temmuz’da vizyona girdi.

Haberin Devamı

The First Purge (İlk Arınma Gecesi)

‘Arınma Gecesi’ serisinin en son filmi sinemaseverleri her şeyin başlangıcına götürüyor. Filmde yeni politik irdelemeler, kargaşa ve daha fazlası var. ‘The First Purge’, 20 Temmuz’da vizyonda.

Christopher Robin

3 Ağustos’ta seyircyle buluşacak yapım, Christopher Robin, sıkıcı masa başı işinde çalışırken, çocukluk arkadaşı Winnie the Pooh ile karşılaşır ve hayatın sevinçlerini yeniden keşfederek, Winnie The Pooh’un yardımı ile hayata tekrar tutunur.

Mile 22

Mile 22 filmi, Mark Wahlberg ve yönetmen Peter Berg’ü dördüncü kez bir araya getiriyor. Filmde, bir Amerikan istihbarat subayının, çok gizli bir taktik komuta biriminden yardım alarak, gizemli bir polis memurunu ülkeden gelen hassas bilgilerle kaçırmaya çalışması anlatılıyor. Mile 22, 3 Ağustos’ta vizyonda.

Meg: Derinlerdeki Dehşet

Jason Statham’ın başrolde yer aldığı film, aksiyon sahneleri ile heyecana doyuruyor. 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak filmin konusu ise şöyle; uluslararası denizaltı gözlem programının bir parçası olan denizaltı, soyu tükendiği düşünülen devasa bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğruyor. Uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor ise korkuları ile yüzleşerek ve kendi hayatını tehlikeye atmak zorunda kalıyor.

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili

Geçtiğimiz cuma vizyona giren filmde, Adem Sandler yine Dracula karakterine can veriyor. Filmde, Mavis, Dracula’yı lüks bir canavar cruise gemisinde aile yolculuğu ile şaşırtıyor. Dracula ise bu yolculukta tüm canavarların eski düşmanı olan Van Helsing’in torununa aşık oluyor. Ailecek gülmek garanti!

The Happytime Murders

Melissa McCarthy, Elizabeth Banks and Maya Rudolph yetişkinler için Susam Sokağı’nda buluştu. Filmde, 80’lerin en başarılı çocuk programının kuklaları, teker teker ölü bulunmaya başlanıyor. Alkolik ve gözden düşmüş bir polis dedektifi ise harekete geçerek bu ölümlerin arkasındaki sırrı araştırmaya başlıyor. Vizyon tarihi 17 Ağsutos.

Haberin Devamı