Gazete Vatan Logo

Lumia Denim güncellemesi Avrupa'da!

Microsoft'un merakla beklenen güncellemesi nihayet Avrupalı kullanıcılarla buluşmaya başladı.

Lumia Denim güncellemesi Avrupa'da!

Microsoft’un eylül ayında ilk olarak Çin’de yayımladığı Lumia Denim güncellemesi bu defa Avrupalı kullanıcılar için başladı. Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle çalışan tüm cihazlara dağıtımı sağlanacak güncelleme birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Güncellemeyle birlikte Avrupalı kullanıcılar Cortana sesli asistan hizmetiyle tanışıyor. Bu özellik sadece Lumia 930 ve Lumia 1520 modellerine gelecek. Lumia Denim güncellemesinden sonra kullanıcılar ana ekranda canlı kutucuklar oluşturabilecek. Kullanıcılar ayrıca Android tarafında mevcut olan Çocuk Modu’na benzer şekilde ana ekranda çocukların erişmeyeceği uygulamaları kaldırabilecek; ya da ana ekranda sadece belirli uygulamaların görünmesini sağlayabilecek.

Alarm erteleme süresini özelleştirme, daha güvenli kablosuz bağlantılar, daha hızlı ve güvenli bir web deneyimi de Lumia Denim güncellemesine dahil ediliyor.

Lumia Denim güncellemesi kamera tarafında pek çok yenilik ve iyileştirme getiriyor. Güncelleme sonrası kullanıcılar artık daha hızlı fotoğraflar çekebilecek. Sesli fotoğraf çekimi (Hey Cortana komutuyla), 4K kalitesinde video çekimi, yine otomatik HDR moduyla çekim ve Dinamik Flaş güncelleme kapsamına alınan kamera yenilikleri oldu

Haberin Devamı

Lumia Denim güncellemesi ülkemizde şu cihazları kapsayacak; Lumia 520, Lumia 525, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 630, Lumia 720, Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 1320 ve Lumia 1520.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Lumia Denim güncellemesi Avrupa'da!

Play Station 4 incelemesi