Gazete Vatan Logo
Magazin Lüks tatil bitti, paylaşımlar bitmedi!

Lüks tatil bitti, paylaşımlar bitmedi!

21 yaşındaki magazin yıldızının arkadaşlarını götürdüğü lüks tatil bitti, ama sosyal medyayı sallayan paylaşımlar devam ediyor.

Lüks tatil bitti, paylaşımlar bitmedi!

'Dünyanın en gen milyarderi' unvanını taşıyan Kyile Jenner'ın yeni kozmetik serisinin tanıtımı için arkadaşlarını götürdüğü tatil bitti.

Jenner'ın yanı sıra Turks and Caicos adalarına birlikte gittiği arkadaşları Sofia Richie, Anastasia Karanikolaou ve ekipteki diğerleri evlerine ve günlük hayatlarına döndü.
Ancak ekipteki herkes, Kylie Jenner'a 500 bin dolara mal olduğu iddia edilen lüks tatilde çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı sürdürüyor.
Çıkardığı kozmetik serisi sayesinde genç yaşında milyarder olan hatta ailesinin en iddialı üyesi ablası Kim Kardashian'ı bile geride bırakan Jenner, arkadaşlarını lüks tatile özel jetle götürdü.
Konakladıkları lüks villa bir yana özel olarak hazırlanan yolculuk eşofmanları, uçakta markanın adının yazılı olduğu yastıklar, göz bantları, su şişeleri, tatilde giyilen bikiniler için kelimenin tam anlamıyla bir servet harcadı.