Gazete Vatan Logo

Lüks arabalı kadınları gasp eden çete!

TEM ve E-5 karayollarında kadınların kullandığı lüks otomobillere kasıtlı olarak arkadan çarpıp, mağdurların durmasının ardından araçları gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Lüks arabalı kadınları gasp eden çete!

Ümraniye’de 8 Ağustos’ta otomobille seyir halindeki bir kadının otomobiline arkadan bir araç çarptı. Anahtarı üzerinde bıraktığı otomobilinden inen kadın avukat, hasarı kontrol ederken, bir kişi onun otomobiline binerek kaçtı. Çarpan otomobilin de kaçmasıyla kadın avukat yol ortasında kaldı.

Kadın mühendisin aklı

Avukatın polise haber vermesiyle Asayiş Şube soruşturma başlattı. Bu arada şüpheliler aynı yöntemi kullanarak 19 Eylül 2014 tarihine kadar aralarında kadın şirket yöneticileri, mühendislerin bulunduğu 5 kadının kullandıkları otomobilleri gasp ettikleri belirlendi. Polis son olarak kadın mühendis P.Ş.’nin (37) lüks cipini arkadan çarparak durdurup gasp etmeye çalışan ancak genç kadının kontak anahtarını karşı şeride fırlatması üzerine başarılı olamayınca kaçan 3 şüpheliyi önceki gün Sarıyer’de gözaltına aldı.

Kuyumcu soymuşlar

Asayiş Şube'de sorgulanan Murat C., Yahya G. ve Vahap P.’nin Ümraniye'de 20 Ağustos'ta meydana gelen ve 3 kilo altının çalındığı kuyumcu soygunu olayının da failleri olduğu belirlendi. Şüpheliler arasında bulunan Murat C.’nin benzer bir suçtan yargılandığı davada 80 yıl hapis cezası aldığı belirlendi.

Haberin Devamı