Gazete Vatan Logo

Lost’un yönetmeni Türkiye'de

Bobby Roth, Bursa’da çekilen bir filme danışmanlık yapmak için Türkiye'ye geldi

Tüm dünyada milyonlarca tutkunu bulunan “Lost”, “Prison Break”, “Flash Forward” ve “Criminal Minds” gibi Amerikan dizilerinin ünlü yönetmeni Bobby Roth, dün öğlen saatlerinde İstanbul’a geldi. 19 Nisan’a kadar ülkemizde kalacak olan ve Bursa’da CVP Interactive tarafından çekilen “Alina” filmine danışmanlık yapacak olan Roth, Atatürk Havalimanı’nda tatsız bir sürprizle karşılaştı. 14.30’da Paris uçağından inen Roth, kendisini Bursa’ya götürecek olan ekipten kimseyi göremedi.

Ekip tanıyamadı

Elinde bavulu ve lap top’uyla çevresine dikkatle bakınan ünlü yönetmen ekibin geciktiğini anlayıp bir köşede beklemeye başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra gelen film ekibinden görevliler bir süre Dış Hatlar Geliş kapısında bekledikten sonra ünlü yönetmenin gelmediğini görünce anons yaptırmaya karar verdiler. Gazetecilerin uyarısı üzerine görevliler kendilerini bekleyen Roth’u fark etti. Gecikme için özür dileyen görevliler Roth’un bavulunu alıp Bursa’ya doğru yola çıktılar. Ünlü yönetmen ise yaşanan durum karşısında gülümsemeyi tercih etti.

Filmi için mekân bakacak

Basın mensuplarına poz verirken Türkiye’ye ilk kez geldiğini söyleyen ünlü yönetmen, başrollerini Tamer Karadağlı ve Seda Eğridere’nin paylaştığı filmin danışmanlığının yanı sıra yeni filmi için de mekan bakacak.
Kentin tarihi turistik mekanlarını da gezecek olan Bobby Roth, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında da 18 Nisan Çarşamba günü Çelik Palas Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Roth, bugün 17.00’da Fabrika-i Hümayun’da Bursalı takipçileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek, aynı gün saat 18.00’de de çalışmalarından detayları sunacağı bir workshop uygulamasına katılacak. Ünlü yönetmen, 19 Nisan Perşembe günü saat 10.00’da da Orhangazi Parkı’nda kurulacak mini film setinde basın mensuplarına filminden bir kare sunarak ‘Alina’ filmi hakkında bilgiler verecek.

Haberin Devamı