Gazete Vatan Logo

LÖSEV Onkoloji Kenti açılıyor

LÖSEV’in hayata geçirdiği dev onkoloji kentinde sona gelindi.

LÖSEV ( Lösemili Çocuklar Vakfı) gelecek 100 yılın Onkoloji Kentini hayata geçirirken “Önce İnsan” diyerek farklı bir sağlık hizmeti sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

LÖSEV’in hayata geçirdiği dev onkoloji kentinde sona gelindi.

Vakfın "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor. Tamamen bağışlarla yapılan yapı Avrupa’nın ilk, Türkiye’nin ise en donanımlı Onkoloji Kenti olma özelliğini taşıyor.

Bin kişiye istihdam sağlayacak LÖSEV Onkoloji Kenti, sadece lösemili çocuklara değil, tüm kanser türlerinde yetişkinlere de hizmet verecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelecek hastalar, refakatçileriyle birlikte kalacağı tek kişilik odalarda tedavi görecek.

Onkoloji Kentinin % 99’ı yapılan bağışlarla tuğla tuğla örülerek tamamlandı. Artık tıbbi cihazların alınımına başlandı. Bu sebeple kampanyaya destek çok önemli.

Kentin açılışı bahar aylarında planlanırken, hem tanı amaçlı hem de tedavi amaçlı, multidisipliner bir merkez olacağından hastalara her alandaki kontrolleri için çok sık yaşanan geç teşhis gibi durumlardan korunmuş olacaklar.

Haberin Devamı

Kentin açılmasıyla birlikte, kanserin erken tanı ve tedavisinde; özellikle moleküler genetikteki büyük gelişmeler, uygulamalarla tam iyileşme hedeflenecek. Çocuk – erişkin, zengin ve fakir ayrımı yapmadan, hiçbir kısıtlama olmadan, tıbbın tüm olanaklarını kullanarak, tamamen parasız ve herkese eşit olarak sunulacak.

Çocuklar ve büyükler için multidisipliner sağlık hizmetlerinin verilirken, lösemi ile kanserin erken tanı ve tedavisinde, özellikle moleküler genetik incelemeleri ve kişiye özgü tedavi seçenekleri ile tam iyileşme hedefleniyor.

Hastasını seven, değer veren, onu dinleyebilen, ona dostça dokunarak kendini onun yerine koyabilen, mesleğini sınırsızca yapmanın hazzını duyan, mevzuatlarla sınırlanmayan, yaşam kaygısı duymayan doktor, eczacı, hemşire, biyolog ve teknik sağlık ordusuyla LÖSEV Kent’te kendinizi“ farklı ” hissedeceksiniz.

Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!”

Haberin Devamı

Bir tuğla da sen koy sloganıyla başlatılan kampanya ya katkıda bulunmak isteyenler;

1- www.losevkent.com adresinden veya tüm LÖSEV ofis ve yetkililerimizden detaylı bilgi alabilir, tuğla satın alabilir ve projemize destek verebilirsiniz.

2- SMS ile tuğla satın alabilirsiniz. Dileyen bağışçılar tüm hatlı cep telefon operatörlerinden 3406’ya Tuğla yazarak SMS atabilir, tuğlalarını alabilirler.

3- Banka aracılığı ile: Bütün bankaların Türkiye’nin her yerindeki tüm şubelerinden BAĞIŞ EKRANLARI aracılığı ile herhangi bir havale masrafı ödemeden LÖSEV hesabına bağış yapabilirsiniz.

4- LÖSEV Bağış kutuları ile: Türkiye’nin her noktasındaki Bağış Kumbaralarımıza yapacağınız bağışlarla bir tuğla da siz koyabilirsiniz.`

5- Yurtdışı bağışlarınız için

Paypal: international@losev.org.tr mail adresi ile bağış yapabilirsiniz.

Bağış yapanların isimlerihttp://www.losevkent.com/info internet sitesinde yayınlanacak